Wat is Thaise massage?

Thaise Massage is 1 van de oudste geneesmethoden.

Bij Praktijk Manpune in Gameren kunt u terecht voor een traditionele Thaise massage met olie. Deze massage is milder maar niet minder heilzaam dan de reguliere Thaise massage die door velen als te belastend wordt ervaren vanwege de zware, stroevere druktechnieken.

Bij een Thaise oliemassage wordt de huid gemasseerd met een geurloze etherische olie. Deze olie zorgt ervoor dat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, wat bijdraagt aan de afvoer van afvalstoffen. De massage wordt uitgevoerd op een massagetafel en bestaat uit een combinatie van lange, zachte bewegingen en korte kneedbewegingen. Onder de handdoek draagt u alleen uw ondergoed.

Thaise massage is al eeuwenoud. In Thailand werd deze vorm van geneeskunst zo’n 2.500 jaar geleden geïntroduceerd door Boeddhistische monniken. Ook in het oude Egypte en bij de Romeinen en de Grieken werd de oliemassage toegepast. De heilzame werking heeft ervoor gezorgd dat de Thaise massage nog steeds, na al die eeuwen, springlevend is.

Tatsanan Manpune,  eigenares van praktijk Manpune, leerde het vak op de beroemde Watpo Thai Traditional Massage School in Bangkok.

Mensen helpen hun eigen energie terug te vinden. Ze weer in balans brengen. Dat is mijn kracht én mijn missie.
‘REBALANCE’

Tatsanan Manpune, Massagetherapeut