Praktijk Manpune: Overzicht van veelgestelde vragen

Wat kost een massage?
€ 50,- voor 1 uur, 1,5 uur is € 70,- en 2 uur is € 95,-

Is de massage op een massagematras op de grond of op een massagetafel?
Alle massages worden op een professionele massagetafel gedaan. Deze is 200 cm lang en 120 cm breed. U kunt hier comfortabel op liggen.

Welke massage moet ik kiezen en voor hoe lang?
Vooraf bespreek ik altijd eerst met u wat de klachten zijn en pas mijn behandeling hier op aan. Indien u geen klachten heeft dan kiest u voor een Thaise ontspanningsmassage. U bepaald dan zelf de duur. Indien u nu klachten heeft, zoals bijvoorbeeld spieren die “vast” zitten in arm, nek, schouders, rug of benen dan kiest u voor Thaise Traditionele massage. Als u voor de eerste keer komt is 1,5 uur aan te bevelen. Ik heb dan voldoende tijd om eerst de vastzittende / pijnlijke spieren los te maken, de overige tijd heb ik nodig om de rest van lichaam een massage te geven.

Wat is het verschil met een bezoek aan de fysiotherapeut?, Worden de kosten vergoed door mijn verzekering?
Wij zijn geen vervanging van een behandeling bij uw fysiotherapeut. Als u door uw huisarts wordt doorverwezen naar fysiotherapie dan moet u dit advies opvolgen. Uw fysiotherapeut zal u klachten beoordelen en zijn behandelplan aan u voorleggen en uitvoeren. Een fysiotherapeut heeft maximaal 1/2 uur ( intake vaak wat langer) , waarvan effectief 20 minuten gemasseerd zal worden. De behandelingen die wij uitvoeren worden niet vergoed door uw verzekeraar. Bij ons reserveert u voor minimaal 1 uur. Veelal bij klachten is de eerste keer 1,5 uur nodig. Deze tijd hebben we echt nodig om specifiek uw klachten te behandelen. In de Thaise geneeskunst wordt het lichaam als 1 samenhangend geheel gezien. Massage van het gehele lichaam is dan ook nodig om uw lichaam weer in balans te brengen.

De praktijkruimte, is die op de begane grond?
Bij Praktijk Manpune hebben we verschillende behandelruimtes. Er is ook een massageruimte op de begane grond, direct bij de ingang. Dus geen probleem als u slecht ter been bent. Zelfs toegankelijk met een rolstoel. Als u online bij ons boekt kunt u in het opmerkingenveld aangeven dat uw voorkeur heeft voor de praktijkruimte op de begane grond.

Kan ik mijn auto makkelijk parkeren?
Er is ruim voldoende gratis parkeerruimte vlak voor de deur.

Hoe vaak moet ik komen?
Bent u de eerste keer geweest dan is het raadzaam om 1x per week of per 2 weken terug te komen. De eerste keer worden uw pijnlijke spieren behandeld en dan zijn er nog 2 of 3 Behandelingen nodig om het geheel weer soepel te maken en te houden. De tijd ertussen mag zeker niet te lang zijn om te voorkomen dat uw klachten weer snel terugkomen en dat de eerste behandeling weer opnieuw gedaan moet worden. Hierna kunt u afspreken om 1x per maand langs te komen.

Een afspraak maken , telefonisch of online?
Online een afspraak maken is voor u het makkelijkst. U kiest dan de dag en de tijd wanneer het u uitkomt. U heeft direct inzage in onze agenda. Klik hier voor het online boeken van uw afspraak.

Moet ik me geheel uitkleden?
Omdat wij de massage met speciale olie doen, moet u zich geheel uitkleden zodat uw kleding schoon van massageolie blijft. Voor uw en onze hygiëne houd u alleen uw onderbroek aan. Bij de behandeling van lage rugklachten kan de massagetherapeut uw vragen om uw ondergoed uit te doen.

Moet ik zelf nog een handdoek meenemen?
U hoeft niets mee te nemen. Wij gebruiken onze eigen speciale massage handdoeken.

Hoe lang van te voren kan ik een afspraak maken?
Als u online een afspraak/boeking doet dient u 4 uur van te voren te reserveren. Indien u eerder een massage wil dan kunt u het beste even bellen.

Wat voor soort massageolie wordt er gebruikt?
Wij gebruiken reukloze neutrale speciale massageolie die vrij is van parabenen en voldoende is voor het gebruik tijdens de massage. De olie houd uw huid soepel en zal na enige tijd intrekken.

Met en bij wie maak ik een afspraak?
Praktijk Manpune is bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer  72180064.  De eigenaresse is Tatsanan Manpune. In het opmerkingen veld kunt u aangeven dat uw voorkeur aangeeft dat Tatsanan Manpune u ook behandeld.

Hoe lang van te voren moet ik aanwezig zijn?
Omdat wij altijd op tijd werken , kunt u het beste 5 minuten van te voren aanwezig zijn.

Kan ik bij jullie Pinnen?
U kunt bij ons pinnen of contant betalen.

Kan ik bij jullie ook een cadeaubon kopen?
Ja, de cadeaubonnen zijn er voor ieder bedrag vanaf € 10,-. Indien gewenst kunnen wij deze ook opsturen. U kunt deze aanvragen via het contactformulier, vermeld hierop duidelijk het adres waar wij de cadeaubon naar toe moeten sturen. Van ons ontvangt u een bevestiging met daarin het bankrekeningnummer voor betaling. Na ontvangst betaling sturen wij de cadeaubon op.

Ik wil voor mijn vriend, vriendin of echtgenoot een afspraak maken als verassing/cadeau, hoe doe ik dat?
U kunt online een afspraak maken, in het notitie veld vermeld u de naam van uw vriend, vriendin of echtgenoot en dat het gaat om een verrassing. U ontvangt dan van ons nog een aparte email met daarin het verzoek voor betaling vooraf op onze bankrekening.

Ik heb binnenkort een afspraak bij mijn garage In Zaltbommel voor een onderhoudsbeurt van mijn auto. Ik blijf dan altijd wachten bij de garage. In die tijd wil ik een massage boeken. Kunnen jullie mij dan ophalen en weer terugbrengen?
Ja dan kan. U dient dan minimaal 1 week van de voren te reserveren. Voor het halen en brengen berekenen wij € 20,- voor garages in Zaltbommel. U dient dit aan te geven wanneer u de massage boekt.

Meer informatie over Thaise massage bij Praktijk Manpune in Gameren